Radioactive Hawaiian Coco Cola Αρωματικό Ναργιλέ 200gr

19,00€
  • Κατασκευαστής: Atomic
  • Κωδικός Προϊόντος: Radioactive Hawaiian Coco Cola Αρωματικό Ναργιλέ 200gr
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Περιγραφή

Radioactive Hawaiian Coco Cola Αρωματικό Ναργιλέ 200gr


Radioactive Hawaiian Coco Cola αρωματικό για ναργιλέ με συνδυασμό από καρύδα Χαβάης και κόλα.

Χαρακτηριστικά

  • Γεύση: Καρύδα Χαβάης και κόλα.
  • Γραμμάρια: 200γρ.
  • Χωρίς νικοτίνη και πίσσα.
  • Η πραγματική καινοτομία σε σχέση με ότι μέχρι σήμερα έχετε γευτεί είναι πως το προϊόν είναι απαλλαγμένο εκατό τοις εκατό από καπνό – νικοτίνη, και προσφέρει δυνατές γευστικές συγκινήσεις που δύσκολα θα αποχωριστείτε!
  • Ο ατμός αφού ψύχεται από το νερό στη βάση του ναργιλέ, παράγει την απόλυτη γεύση που θα απογειώσει τις αισθήσεις σας.
  • Σε διάφορες γεύσεις που όταν θερμαίνονται σε κάρβουνα ναργιλέ, παράγουν ένα ευωδιαστό άρωμα και γεύση.

Tips επιτυχίας στην απόλαυση του ναργιλέ σας.

    • Σωστό γέμισμα του λουλά. 2-3 χιλιοστά κάτω από το χείλος του.
    • Βεβαιωθείτε ότι ο άξονας ταιριάζει άνετα και είναι αεροστεγής. Συνήθως πρέπει να υπάρχει μια λαστιχένια ροδέλα μεταξύ της βάσης γυαλιού / κρυστάλλου και του μεταλλικού κεντρικού κομματιού για να κάνει τον άξονα πιο σφιχτό.
    • Βεβαιωθείτε ότι πασπαλίζετε τον καπνό σε σχέση με τη συσκευασία του έτσι ώστε η ροή του αέρα να μην είναι περιορισμένη.
    • Μην αφήνετε το επίπεδο του καπνού να φτάσει πάνω από το μπολ ή να ξεχειλίσει.
    • Δεν πιέζουμε το μείγμα. Να είναι αφράτο όπως το παραλαμβάνεται στην συσκευασία του.
    • Κλείνουμε τον λουλά με χοντρό αλουμινόχαρτο ή δυο κουζίνας.
    • Στη συνέχεια, πάρτε μια οδοντογλυφίδα ή ένα αιχμηρό αντικείμενο και τρυπήστε μικροσκοπικές τρύπες σε όλη την κορυφή.
    • Κάνουμε σωστή επιλογή στο κάρβουνο μας.
    • Ξεκινάμε με 3 καρβουνάκια, καλά πυρωμένα. Μόλις πάρει ο ναργιλές αφαιρούμε το ένα καρβουνάκι.
    • Συχνά πυκνά πρέπει να καθαρίζετε το καρβουνάκι από στάχτες, και να τους αλλάζουμε και θέση και πλευρά.
    • Για μεγαλύτερη διάρκεια, τοποθετήστε το κάρβουνο στην άκρη του μπολ και μετακινείτε γύρω από αυτό. Το κέντρο του μπολ είναι το τελευταίο μέρος που αγγίζει τα κάρβουνα.
    • Και πολύ σημαντικό ποτέ να μην ακουμπάει το αλουμινόχαρτο στο μείγμα γιατί θα καεί και θα χαλάσει την γεύση του τελικού αποτελέσματος.

Αξιολογήσεις (0)

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε