Περιγραφή
Foglab Bomb Γεύση Ναργιλέ - Καπνός Ναργιλέ με Γεύση Μπανάνα & Πάγο 100 g
Η Foglab Bomb Γεύση Ναργιλέ χαρίζει μια σύνθετη γεύση μπανάνας και πάγου, για εσάς που λατρεύετε αυτό τον συνδυασμό! Εκπληκτική επιλογή για τον ναργιλέ σας! Αν θέλετε φρουτώδη γεύση ναργιλέ, δοκιμάστε την Foglab Bomb Γεύση Ναργιλέ!
Ποια είναι τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Foglab Bomb;
Ο καπνός ναργιλέ Foglab Bomb είναι ένα υποκατάστατο καπνού χωρίς νικοτίνη, χωρίς τοξίνες!
H Foglab Bomb αποτελείται από ένα αρωματικό υγρό(86ml), σχεδιασμένο για να αναμειγνύεται με ξηρό καπνό (14g) και να παράγει ένα ιδανικό μείγμα καπνού για τον ναργιλέ σας! Εφόσον, αναμίξετε το liquid με τον ξηρό καπνό, θα έχετε 100 g μείγμα, το οποίο είναι έτοιμο προς χρήση.
Για να έχουμε καλύτερη δυνατή γεύση, χρειάζεται 4-5 μέρες ωρίμανση.
Μπορείτε να απολαύσετε ένα εναλλακτικό κάπνισμα, σε μία πιο ΥΓΙΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ λύση, η οποία είναι το κάπνισμα με το λατρεμένο σας ναργιλέ!
ΤΑ ΣΩΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΝΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΑΡΓΙΛΕ ΣΑΣ:
1ο βήμα: Ανάβετε τα καρβουνάκια μέχρι να προετοιμάσετε το ναργιλέ σας.
Προσοχή: Μην τα ανάβετε πάνω στο λουλά.
2ο βήμα: Ανακινήστε καλά την προετοιμασμένη συσκευασία Foglab Bomb για 10".Προσθέστε τον καπνό ναργιλέ Foglab Bomb με απαλές κινήσεις χωρίς να αλλοιωθεί το μείγμα στο πήλινο δοχείο (λουλάς), 2-3 mm κάτω από το χείλος του.
3ο βήμα: Καλύψτε τον λουλά με διπλό φύλλο αλουμινοχάρτου, το οποίο έχετε τρυπήσει ήδη με ένα αιχμηρό αντικείμενο ή οδοντογλυφίδα.
Αν έχετε καλούτ, χρησιμοποιείστε αυτό αντί για αλουμινόχαρτο.
4ο βήμα: Προσθέστε 3 καρβουνάκια (αυτά που έχετε ήδη πυρώσει) και αφήστε να ζεσταθεί το πήλινο δοχείο (εκτιμώμενος χρόνος = 4-5 λεπτά).
Παράλληλα, γεμίστε με νερό την γυάλα με 2-3 cm από εκεί που τελειώνει ο σωλήνας.
5ο βήμα: Συνδέστε το ναργιλέ, πριν τοποθετήσετε τον προετοιμασμένο λουλά στην φλάντζα.
6ο βήμα: Εφόσον πρώτα τοποθετήσετε το πήλινο με τον καπνό, περιμένετε να ανάψει αρκετά καλά ο ναργιλές και να δοκιμάσετε αν βγάζει έντονο καπνό.
7ο βήμα: Αφαιρέστε το 1 καρβουνάκι και ελέγχετε συχνά τα καρβουνάκια αν χρειάζονται καθάρισμα από τις στάχτες και αλλαγή πλευράς.
Extra tip: Για να έχουμε το καλύτερο γευστικό αποτέλεσμα, προσέξτε το αλουμινόχαρτο να μην έρχεται σε άμεση επαφή με το μείγμα.
Γλυκιά απόλαυση!