Πoύρα Quorum Short Robusto

3,00€
  • Κατασκευαστής: ΚΑΡΥΔΗΣ
  • Κωδικός Προϊόντος: Πoύρα QUORUM SHORT ROBUSTO
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: πούρα, quorum

Περιγραφή

Χειροποίητα Πούρα Quorum Short Robusto Νικαράγουας 

Τα Πούρα Quorum Short Robusto, είναι χειροποίητα από την Νικαράγουα! Παράγονται στο παγκόσμια γνωστό εργοστάσιο της οικογένειας Torano, για τον J.C. Newman. Η οικογένεια Torano, χάραξε μεγάλη ιστορία στα είδη καπνού και ακόμη συνεχίζει, μεγαλώνοντας το brand name της. Εκτός από την ορθή παραγωγή των Πούρων Quorum, παίζουν σημαντικό ρόλο, το έδαφος και το κλίμα της Νικαράγουας. Δηλαδή, το τροπικό κλίμα σε συνδυασμό με το γόνιμο έδαφος (πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά) ευνοούν την καλλιέργεια του καπνού. Ο καπνός της Νικαράγουας είναι ποιοτικός, ξεχωριστός για τα αρώματά του και τις διάφορες εντάσεις γεύσεών του! 

Παράλληλα, ο τρόπος παραγωγής των πούρων επηρεάστηκε από την πασίγνωστη βιομηχανική παραγωγή πούρων της Κούβας. Η Κούβα έχει πολυετή εμπειρία και μεγάλη ιστορία στα cigars.

-Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Quorum Short Robusto;

Το Short Robusto είναι μικρό σε μέγεθος με μέτρια ένταση. Έχει γλυκιά γεύση και τόνους γεύσης από κέδρο και ξηρούς καρπούς. Καπνίζοντας το, δημιουργείται ένας αρωματικός, πλούσιος, λευκός καπνός, αφήνοντας σας απαλή επίγευση. 

Η ανατομία του πούρου, αποτελείται από το filler, το binder και το wrapper, τα οποία είναι φύλλα. Ξεκινώντας από το εσωτερικό μέρος του πούρου, το filler, είναι 3 διαφορετικά φύλλα γέμισης, που καθορίζουν την γεύση και το άρωμα. Ακολούθως τυλίγεται με το binder, ώστε να διαμορφωθεί το σχήμα και η ποιότητα του καπνίσματος. Τέλος, για να τελειοποιηθεί το πούρο, τυλίγεται με το εκλεπτισμένο, λεπτό wrapper, που χαρίζει νότες γεύσης και αρώματος.

Για το συγκεκριμένο χειροποίητο πούρο, χρησιμοποιούνται filler και binder Νικαράγουας, ειδικά μεγαλωμένα στην έκθεση του ήλιου. Και Ecuador - Sumatra wrapper, δίνοντας γλυκό flavour με floral νότες, και παράλληλα αφήνει βελούδινη αίσθηση.


Μέγεθος: 3 ½” x 50 (0.9 x 12.7 cm)

Χρώμα: καφέ

Τεμάχια ανά συσκευασία: 10

Είδος Συσκευασίας: cellophane (διαφανής μεμβράνη)

-Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε;

Το Πούρο Short Robusto, είναι ένα ντελικάτο με ιδιαιτερότητες. Ένα θεσπέσιο και γήινο καπνικό προϊόν, που μπορεί να σας συνοδεύσει σε κομψές εμφανίσεις σας! 

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε