Πούρα Quorum Toro

5,00€
  • Κατασκευαστής: ΚΑΡΥΔΗΣ
  • Κωδικός Προϊόντος: Πούρα Quorum Toro
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο

Διαθέσιμες Επιλογές

Ετικέτες: πούρα, quorum

Περιγραφή

Χειροποίητα Πούρα Quorum Toro Νικαράγουας 

Τα Χειροποίητα Πούρα Quorum Toro από την Νικαράγουα, σας προκαλούν να τα δοκιμάσετε! Παράγονται από την Μεγάλη Βιομηχανία της φημισμένης οικογένειας Torano, για την εταιρεία J.C. Newman. Η οικογένεια Torano, είναι πασίγνωστη στην παραγωγή καπνών, με τρομερή εξέλιξη. Επίσης, τα Πούρα Quorum, είναι φταγμένα με επιλεγμένα φύλλα άριστης κατάστασης. Η Νικαράγουα είναι ιδανική για την καλλιέργεια καπνού, λόγω του ευνοϊκού κλίματος, και το γόνιμο έδαφός της είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Επομένως, τα cigars της κυμαίνονται από ήπιες μέχρι δυνατές εντάσεις, με σύνθετες γεύσεις και εύχαριστα αρώματα.

Ταυτόχρονα, ο τρόπος παραγωγής εμπνεύστηκε από την βιομηχανική παραγωγή της Κούβας. Η Κούβα είναι κορυφαία με πολυετή εμπειρία, και γράφει μεγάλη ιστορία στα cigars.

-Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του Quorum Toro;

Το Quorum Toro είναι μεγάλο σε μέγεθος, με μέτρια ένταση. Έχει θεσπέσια χαρακτηριστικά, δηλαδή, είναι γλυκό με τόνους κέδρου και ξηρών καρπών. Σχηματίζει λευκούς, πυκνούς, αρωματικούς καπνούς. Παράλληλα, η επίγευση είναι απαλή.

Η ανατομία του πούρου, αποτελείται από το filler, το binder και το wrapper, τα οποία είναι φύλλα. Ξεκινώντας από το εσωτερικό μέρος του πούρου, το filler, είναι 3 διαφορετικά φύλλα γέμισης, που καθορίζουν την γεύση και το άρωμα. Ακολούθως τυλίγεται με το binder, ώστε να διαμορφωθεί το σχήμα και η ποιότητα του καπνίσματος. Τέλος, για να τελειοποιηθεί το πούρο, τυλίγεται με το εκλεπτισμένο, λεπτό wrapper, που χαρίζει νότες γεύσης και αρώματος.

Για το αναφερόμενο πούρο, χρησιμοποιούνται filler και binder ειδικά μεγαλωμένα στην έκθεση του ήλιου, στην Νικαράγουα. Και wrapper από το Εκουαδόρ, που χαρίζει γλυκιά γεύση με floral νότες, αφήνοντας βελούδινη αίσθηση.

Μέγεθος: 6” x 50 (1.5 x 12.7 cm)

Χρώμα: καφέ

Τεμάχια ανά συσκευασία: 10

Είδος Συσκευασίας: cellophane (διαφανής μεμβράνη)

-Τι άλλο πρέπει να γνωρίζετε;

Το Πούρο Toro, κάνει ντόρο, όπου και να είστε! 

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε