Χαρτάκια Smoking Deluxe King Size + Tips

1,00€
  • Κωδικός Προϊόντος: Χαρτάκια Smoking Deluxe King Size + Tips
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: χαρτάκια, smoking

Περιγραφή

Χαρτάκια Smoking Deluxe King Size + Tips - 33 Χαρτάκια & Τζιβάνες

Επιλέξτε Χαρτάκια Smoking Deluxe King Size + Tips για εσάς που προτιμάτε μακρυά χαρτάκια με τζιβάνες! Τα κατασκεύασε η Smoking, ειδικά για εσάς, που λατρεύετε το φίνο κάπνισμα με μακρύ βραδύκαυστο ριζόχαρτο. 

Τί άλλα χαρακτηριστικά έχουν τα Χαρτάκια Smoking Deluxe King Size + Tips;

Εγγύηση Ποιότητας:

Τα χαρτάκια στριφτού Smoking καθώς και οι άλλες εξειδικευμένες μάρκες τσιγαρόχαρτων του οίκου Miquel y Costas & Miquel S.A. (MCM), παρασκευάζονται με τις ανώτερες προδιαγραφές ποιότητας και υπόκεινται σε ενδελεχή δειγματοληπτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής μέχρι και την τελική συσκευασία.

Όλα τα χαρτάκια στριφτού της Miquel y Costas & Miquel συσκευάζονται σε κουτί από ανακυκλώσιμο χαρτί και επιπλέον προφυλάσσονται με ερμητικά κλειστή διάφανη μεμβράνη. Έτσι διασφαλίζεται ότι το προϊόν που παραλαμβάνετε δεν έχει υποστεί αλλοιώσεις και ότι είστε οι μοναδικοί αποδέκτες των ποιοτικών χαρακτηριστικών που προβλέπει η MCM.

Επίσης, τα Smoking δεν αντιγράφονται! Όλα τα χαρτάκια στριφτού έχουν ανάγλυφη επιφάνεια στο εξωτερικό της συσκευασίας τους. Το αρχικό φύλλο κάθε συσκευασίας φέρει την σφραγίδα "Smoking", και κάθε χαρτάκι πιστοποιείται με διακριτικό, χαρακτηριστικό υδατογράφημα Smoking.

Είναι πολύ μακρύ, λεπτό και φίνο χαρτάκι στριφτού, βραδύκαυστο, με φυτική κόλλα, χωρίς χλώριο. Έχει ειδικό αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος για να το τοποθετείτε με ευκολία και ασφάλεια μαζί με τον καπνό σας.

Το κάθε χαρτάκι έχει κομμένες γωνίες ώστε να αφήνει ένα τέλειο κενό σε κάθε άκρη, που αυτό σημαίνει πως σας διευκολύνει ιδιαίτερα στο στρίψιμο. 

  • Μέγεθος: 44x110mm
  • Ποσότητα ανά συσκευασία: 33 χαρτάκια, 33 τζιβάνες
  • Βάρος χαρτιού: 13 g/Μ2
  • Ταχύτητα καύσης: αργή
  • Ιδιαίτερα ανθεκτικό στο στρίψιμο
  • Χώρα προέλευσης: Ισπανία

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε