Χαρτάκια Smoking Deluxe Regular

0,27€
  • Κωδικός Προϊόντος: Χαρτάκια Smoking Deluxe Regular
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
Ετικέτες: χαρτάκια, smoking
Το προϊόν έχει ελάχιστη ποσότητα 10 τεμ.

Περιγραφή

Χαρτάκια Smoking Deluxe Regular - 60 Χαρτάκια

Επιλέξτε Χαρτάκια Smoking Deluxe Regular που αποπνέουν πολυτέλεια. Τα κατασκεύασε η Smoking, ειδικά για εσάς, που λατρεύετε το φίνο κάπνισμα με βραδύκαυστο ριζόχαρτο. 

Τί άλλα χαρακτηριστικά έχουν τα Χαρτάκια Smoking Deluxe Regular;

Εγγύηση Ποιότητας:

Τα χαρτάκια στριφτού Smoking καθώς και οι άλλες εξειδικευμένες μάρκες τσιγαρόχαρτων του οίκου Miquel y Costas & Miquel S.A. (MCM), παρασκευάζονται με τις ανώτερες προδιαγραφές ποιότητας και υπόκεινται σε ενδελεχή δειγματοληπτικό έλεγχο σε όλα τα στάδια παραγωγής μέχρι και την τελική συσκευασία.

Όλα τα χαρτάκια στριφτού της Miquel y Costas & Miquel συσκευάζονται σε κουτί από ανακυκλώσιμο χαρτί και επιπλέον προφυλάσσονται με ερμητικά κλειστή διάφανη μεμβράνη. Έτσι διασφαλίζεται ότι το προϊόν που παραλαμβάνετε δεν έχει υποστεί αλλοιώσεις και ότι είστε οι μοναδικοί αποδέκτες των ποιοτικών χαρακτηριστικών που προβλέπει η MCM.

Επίσης, τα Smoking δεν αντιγράφονται! Όλα τα χαρτάκια στριφτού έχουν ανάγλυφη επιφάνεια στο εξωτερικό της συσκευασίας τους. Το αρχικό φύλλο κάθε συσκευασίας φέρει την σφραγίδα "Smoking", και κάθε χαρτάκι πιστοποιείται με διακριτικό, χαρακτηριστικό υδατογράφημα Smoking.

Είναι πολύ λεπτό και φίνο χαρτάκι στριφτού, βραδύκαυστο, με φυτική κόλλα, χωρίς χλώριο. Έχει ειδικό αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος για να το τοποθετείτε με ευκολία και ασφάλεια μαζί με τον καπνό σας.

Το κάθε χαρτάκι έχει κομμένες γωνίες ώστε να αφήνει ένα τέλειο κενό σε κάθε άκρη, που αυτό σημαίνει πως σας διευκολύνει ιδιαίτερα στο στρίψιμο.

  • Μέγεθος: 35x70mm
  • Ποσότητα ανά συσκευασία: 60 χαρτάκια
  • Βάρος χαρτιού: 13,5 g/Μ2
  • Ταχύτητα καύσης: αργή
  • Ιδιαίτερα ανθεκτικό στο στρίψιμο
  • Χώρα προέλευσης: Ισπανία

2,70€ ΜΟΝΟ ΟΙ 10 ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΕΣ!

Αξιολογήσεις (0)

Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις για το προϊόν.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε